Annie Nikolaidou ft. Uncle HAP ft. Nemesi | Can’t Wait | ©2021 | (Demo Version)

Annie Nikolaidou Cant Wait
Annie Nikolaidou ft. Uncle HAP ft. Nemesi performing Can’t Wait
Composed by Frank Lovejoy and Dominique Hammond
Rap 1: Uncle HAP
Rap 2: Nemesi
Voice recording / Mixing / Mastering: Annie Nikolaidou
Music curator: Nikos Nikolaidis
Production: Annie Nikolaidou - Music Workshop Nikos Nikolaidis
ISRC: GRNAN2100002
Lovedreams Publishing BMI
Copyright 2021
Video editing / Montage: Annie Nikolaidou
Photographer: G Prizma & Nikos Nikolaidis
ISRC: GRNAN2110002
Copyright 2021
---------------------------------🔔

Πολύ συχνά με ρωτούν τι γίνεται με τα επικείμενα τραγούδια και τις συνεργασίες που έχω ανακοινώσει κατά καιρούς στα social media, στην επίσημη ιστοσελίδα μου www.annie.gr/bio, και γενικά όσες φόρες έχω αναφερθεί με περίσσια χαρά επί του θέματος σε ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις.
Πράγματι για ποικίλους λόγους στις επίμαχες συνεργασίες, υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση, κάποιες από αυτές μάλιστα τρέχουν από το 2016, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχω εκτεθεί καλλιτεχνικά δημόσια.
Ειδικά πέραν από τους φίλους και τους θαυμαστές, το πράγμα δυσκολεύει όταν με ρωτούν ακόμα και οι ίδιοι δημοσιογράφοι - παρουσιαστές που με φιλοξενούν. Άλλοι από ενδιαφέρον, κάποιοι άλλοι για να βγάλουν την είδηση για μια συνεργασία που είχε άδοξο τέλος, και πραγματικά όλο αυτό για εμένα είναι ιδιαιτέρα άβολο και επιζήμιο.
Προτού λοιπόν κάποιοι να σκεφτούν ότι τα βγάζω από το μυαλό μου, αποφάσισα να κάνω ένα ξεκαθάρισμα με όλες αυτές τις ''συνεργασίες φαντάσματα'', και να δηλώσω ονομαστικά όποια συνεργασία, χωρίς δική μου υπαιτιότητα, έχει καθυστερήσει η ναυαγήσει, δημοσιοποιώντας ότι υλικό έχω στην κατοχή μου.
---------------------------------🔔
Το Can’t Wait είναι ένα τραγούδι από τις προαναφερόμενες συνεργασίες, σε μουσική του Frank Lovejoy και σε στίχους Dominique Hammond. Μέρος ενός σχεδόν ολοκληρωμένου άλμπουμ, με συμμετοχή πολλών διάσημων Αμερικανών συνθετών, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει επίσημα την άνοιξη του 2020 από την Lovedreams Publishing BMI της Ατλάντα στην Αμερική. Λόγω του COVID και άλλων παραγόντων, παρέμεινε ως σήμερα για το τελικό ρετουσάρισμα στα Studio της.
Το άλμπουμ με την Lovedreams Publishing BMI και οι ξεχωριστές συνεργασίες που περιλαμβάνει, από το 2019, προβλήθηκε και συζητήθηκε σε δεκάδες έντυπες και ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, μα δυστυχώς για τους παραπάνω λόγους δεν κυκλοφόρησε.
Για χάρη των ακροατών που με ακολουθούν και περίμεναν την κυκλοφορία του, αποφασίσαμε να το παρουσιάσουμε τμηματικά, (τραγούδι, τραγούδι) σε Demo Version που έχουμε επιμεληθεί μαζί με τον πατέρα μου στα στούντιο του.
Καλή ακρόαση με το τραγούδι Can’t Wait και ευελπιστώ στο εγγύς μέλλον να παρουσιαστεί και επίσημα δισκογραφικά!
Μείνετε συντονισμένοι, τις επόμενες ημέρες θα βγουν και τα υπόλοιπα!


Εκτύπωση   Email